0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ağustos 2019 Cumartesi 10:10:00 - Güncelleme:07 Eylül 2019 Cumartesi 10:08:00

e-YDS sınavı ne zaman, saat kaçta?

e-YDS sınavı ne zaman, saat kaçta? e-YDS sınavı giriş belgesi indirme sayfası arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Sınav başvurularını tamamlayan adayları beklediği gün geldi.ÖSYM Elektronik Yabancı Dil Sınavı bugün gerçekleşiyor.

e-YDS sınavı ne zaman, saat kaçta? e-YDS sınavı giriş belgesi indirme sayfası arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Sınav başvurularını tamamlayan adayları beklediği gün geldi.ÖSYM Elektronik Yabancı Dil Sınavı bugün gerçekleşiyor. Adaylar, 80 soruyu yanıtlamak için 180 dakika boyunca ter dökecek. e-YDS sınavı giriş belgesini henüz çıkarmayan adaylar ‘ais.osym.gov.tr’ adresi üzerinden giriş yaparak giriş belgelerini alabilecek. e-YDS sınavı giriş belgesi indirme sayfasına haberimiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. 

e-YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ İNDİRME SAYFASI
 

e-YDS SINAVI SAAT KAÇTA?

e-YDS sınavı saat 13:45'te başlayacak. e-YDS 2019/10 İngilizce için adaylar, saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

e-YDS SINAVI NASIL DEĞERLENDİRİLECEK

Değerlendirme sırasında yalnız doğru cevaplar dikkate alınır, yanlış cevaplar dikkate alınmaz.

Sınavdan sonra ÖSYM Başkanlığı veya yargı mercileri tarafından iptaline karar verilen sorular değerlendirme dışı bırakılarak geçerli soruların puan değerinin yeniden saptanması suretiyle puanlama yapılır.

Adayların doğru cevap sayıları toplanarak 100 üzerinden e-YDS puanları hesaplanır. Deneme sorular, değerlendirme işlemine dâhil edilmez.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX