0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2019 Çarşamba 09:04:00 - Güncelleme:23 Ağustos 2019 Cuma 10:35:00

DGS tercih dönemi bugün başladı!

DGS tercih kılavuzu yayınlandı mı? DGS tercih dönemi ne zaman başlayacak? sorularının yanıtı binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor. DGS sınavına giren ve sonuçların açıklanmasını bekleyen öğrencilerin DGS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? sorusuna, ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün'den yanıt gelmişti.

DGS tercih kılavuzu yayınlandı mı? DGS tercih dönemi ne zaman başlayacak? sorularının yanıtı binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor. DGS sınavına giren ve sonuçların açıklanmasını bekleyen öğrencilerin DGS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? sorusuna, ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün'den yanıt gelmişti. ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün bu hafta içinde kılavuzun yayınlanacağının müjdesini vermişti. ÖSYM bugün DGS tercih döneminin başladığını ilan etti. DGS tercih kılavuzu 2019 erişime açıldı.  2019 DGS tercih kılavuzuna haberimizden erişim sağlanabiliyor.

2019 DGS KILAVUZU

 

HALİS AYGÜN'DEN DGS AÇIKLAMASI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih süreciyle ilgili çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu, bu hafta içerisinde kılavuzu yayımlayacaklarını ve süreci başlatacaklarını açıklamıştı. Halis Aygün, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, "Değerli DGS adaylarımız, tercih sürecinizle ilgili çalışmalarımız tamamlanmak üzere, bu hafta içerisinde kılavuzu yayımlayacağız ve süreci başlatacağız. Sizlere ve ailelerinize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." demişti.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX