0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Temmuz 2019 Salı 10:58:00 - Güncelleme:16 Temmuz 2019 Salı 11:02:00

Demet Sağıroğlu Acun Ilıcalı'yı affetmedi! Uzlaşmayı reddetti

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, bir döneme damgasını vuran ve hala dillerde olan Arnavut Kaldırımı adlı ünlü şarkısını izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle Acun Ilıcalı'dan şikayetçi oldu. Dosya, uzlaşma bürosuna gönderildi ancak Sağıroğlu uzlaşmak istemedi

Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Arnavut Kaldırımı adlı ünlü şarkısının O Ses Türkiye, O Ses Çocuklar ve Rising Star adlı yarışmalarda izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Programların yapımcısı Acun Ilıcalı'yı savcılığa ihbar eden ünlü şarkıcının şikayeti üzerine Acun Medya hakkında Fikri Sinai Haklar Kanunu'na muhalefet suçundan dava açıldı.

UZLAŞMAYI REDDETTİ

Sağıroğlu şikayet dilekçesinde; şarkısının Ilıcalı'nın kanalında hukuka aykırı şekilde defalarca izinsiz kullanıldığını belirtti. Maddi ve manevi haklarının ihlal edildiğini öne süren şarkıcı, 15 bin liralık tazminat talep etti. TV8 yetkilisi, suçlamayı kabul etmedi. Dosya, uzlaşma bürosuna gönderildi ancak Sağıroğlu uzlaşmak istemedi.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX