0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Haziran 2019 Salı 11:52:00 - Güncelleme:25 Haziran 2019 Salı 12:00:00

Burak Yılmaz'dan Fikret Orman'a Lecce talebi: İtalya’da top oynamak istiyorum

Serie A ekibi Lecce'ye gitmek isteyen Burak Yılmaz, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a talepte bulundu. Yılmaz'ın Orman'a "Başkanım derdim para değil, öyle bir şey olsaydı Çin’den dönmezdim, İtalya’da top oynamak istiyorum" dediği öğrenildi.

Şu sıralar adı sık sık Lecce ile anılan ve transfer konusunda telefonlarını bile kapalı tutan Burak Yılmaz’ın Serie A ekibine gitmek istediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ LECCE'NİN YUKARI ÇIKMASINI İSTİYOR

Süper Lig’in en iyi golcülerinden biri olan Burak Yılmaz için Türkiye’ye gelen Lecce, Beşiktaş’la masaya otururken, İtalyan yöneticilerin Başkan Fikret Orman’ın son kararını vermesini beklediği ifade edildi. Ekonomik açıdan şu anda kötü günler geçiren siyah beyazlı kulübün Burak konusunda Lecce’nin önerdiği teklifi biraz daha yukarı çekmelerini isterken Orman’ın geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcuyla bir araya geldiği ve transfer konusunu masaya yatırdığı belirtildi.

"İTALYA'DA OYNAMAK HAYALİM"

Lecce’ye giderek İtalya hayallerini gerçekleştirmek istediğini Fikret Orman’a ileten Burak Yılmaz’ın verilecek son kararı beklediği öğrenilirken, milli futbolcunun ‘Başkanım derdim para değil, öyle bir şey olsaydı Çin’den dönmezdim, İtalya’da top oynamak istiyorum hayallerimde bu var ama yine de son karar sizin’ dediği bildirildi. (TM Dijital Haber Merkezi)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX