0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Eylül 2020 Çarşamba 10:31:00 - Güncelleme:23 Eylül 2020 Çarşamba 11:27:00

Zehirlenen Rus muhalif lideri Aleksey Navalni taburcu edildi

Rus muhalif lideri Aleksey Navalni'nin sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme... Berlin Hastanesi Navalni'nin taburcu edildiği ve tamamen iyileşmesinin mümkün olduğunu duyurdu.

Berlin'de tedavi olan Rus muhalif Navalny taburcu edildi. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Navaly'nin tamamen iyileşmesi mümkün.

Rus muhalif lideri Aleksey Navalni'nin sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme... Berlin Hastanesi Navalni'nin taburcu edildiği ve tamamen iyileşmesinin mümkün olduğunu duyurdu.

Almanya'nın Berlin kentinde tedavi gören Rus muhalif Aleksey Navalny'nin geçen hafta tedavi gördüğü Charité hastanesinde ziyaretçi kabul etmeye başladığı duyurulmuştu.

Navalny, hastane odasından fotoğraf paylaşarak iyileştiğini dünyaya kendisi duyurmuştu.

Doktorlar, Navalny'nin tam sağlığına kavuşabilmesinin vücudundan sinir gazının atılması ve zarar gören organların yeniden sağlığına kavuşmasının zaman alacağını belirtmişti.

Navalny'nin ziyaretçi kabul etmesiyle birlikte Berlin polisi de hastanede ve çevresinde koruma önlemleri arttırmıştı.

Tomsk kentinden 20 Ağustos'ta Moskova'ya dönerken uçakta fenalaşan ve zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan muhalif lider Aleksey Navalny, 22 Ağustos'ta tedavisi için Almanya'nın başkenti Berlin'e getirilmişti.

Geçtiğimiz 2 Eylül'de ise Alman Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert Navalny'nin Novichok tipi sinirleri etkileyen bir zehir çeşidi olan sinir gazı ile zehirlendiğini duyurmuştu.

Etiketler : Zehirlenen Rus muhalif Berlin Hastanesi Aleksey Navalni
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX