0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Ağustos 2021 Pazar 11:31:00 - Güncelleme:08 Ağustos 2021 Pazar 12:15:00

Yunanistan'da “Umarım ormanlar yanar, bu hükümet ancak böyle düşer” paylaşımı yapan avukat hakkında soruşturma başlatıldı

Yunanistan'da sosyal medya üzerinden “Ekali ve Kastri'nin de yanıp kül olması için dua ediyorum, çünkü bu işe yaramaz hükûmetin düşmesinin tek yolu budur.” diye paylaşım yapan avukat hakkında soruşturma başlatıldı.

Yunanistan'daki orman yangınlarıyla ilgili sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Yunan avukat hakkında soruşturma başlatıldı.

Aksam.com.tr'nin Kathimerini'den aktardığı habere göre, Stavroula Tomara isimli avukat, "Ekali ve Kastri'nin de yanıp kül olması için dua ediyorum, çünkü bu işe yaramaz hükûmetin düşmesinin tek yolu budur." paylaşımında bulundu.

Öte yandan, yine Yunanistan merkezli yayın yapan in.gr haber sitesi, avukat Stavroula Tomara'nın 2016'da Türkiye'de gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Yunanistan'a kaçan 8 FETÖ'cünün avukatlığını üstlendiği bilgisini paylaştı.

Avukat Stavroula Tomara'nın paylaşımıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Akıllara Can Ataklı'nın açıklamalarını getirdi

Yunan avukatın "Umarım bu ormanlar yanar, çünkü bu hükûmetin düşmesinin tek yolu budur." açıklaması, gazeteci Can Ataklı'nın Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında kullandığı ifadeleri akıllara getirdi.

YouTube kanalından bir video yayımlayan Can Ataklı, "Erdoğan'ın gitmesi için büyük yangınlar olması lazım." sözlerini sarf etmişti.

Etiketler : FETÖ Yunanistan Stavroula Tomara Yunan avukat
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX