0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Temmuz 2021 Perşembe 16:00:00 - Güncelleme:01 Temmuz 2021 Perşembe 16:00:00

Yunanistan koronayla mücadelede köşeye sıkıştı: Para yok. Kışın gelirse işimiz biter

Atina yönetimi, koronavirüsle ilgili muhtemel 4. dalgaya yönelik, tedbirlerin alınması gerektiğini belirterek, "Para yok. Koronavirüs kışın gelirse işimiz biter" uyarısında bulundu.

Yunanistan Kalkınma ve Yatırımlar Bakanı Adonis Georgiadis, "Para yok. Koronavirüs kışın gelirse işimiz biter" uyarısında bulundu.

Yeni Şafak'ın Yunan basınından Ethnos gazetesine dayandırdığı habere göre, Yunanistan Kalkınma ve Yatırımlar Bakanı Adonis Georgiadis, koronavirüs salgınında dördüncü dalga olasılığına işaret ederek, "Olgunlaşmamız gerekiyor." dedi.

YUNAN BAKANDAN "PARA YOK" UYARISI

Georgiadis, "Para yok. Koronavirüs kışın gelirse işimiz biter." uyarısında bulundu. Herkesin aşılanması gerektiğini belirten Yunan bakan, iş insanlarıyla yaptığı konuşmada, "Diğer kişinin aşı olmaya gitmemesi benim suçum mu? Ne siz, ne ben, ne de iş insanı suçlu. Virüs hayatımızın bir gerçeği. Gardiyan değilim, herkesi ikna edemem." dedi.

Etiketler : Yunanistan Kalkınma ve Yatırımlar Bakanı Adonis Georgiadis Koronavirüs Para yok
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX