0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Temmuz 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:19 Temmuz 2019 Cuma 08:00:00

Maganda konvoyu

İstanbul Beyoğlu’nda, asker uğurlama bahanesiyle ortalığı birbirine katan magandalar ateş açtı. Çekmeköy’de ise tüneli trafiğe kapatan bir grup, havai fişekle terör estirdi. 

Celp döneminin gelmesiyle birlikte megakentin çeşitli ilçelerinde yapılan asker uğurlamalarında yine istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.  

UMURSAMADILAR 

Beyoğlu'nda meşaleler yakarak eğlenmeye başlayan gruptan, eli silahlı 2 maganda, havaya ateş açarak kimsenin canını bir an olsun umursamadı. Çekmeköy de ise yine bir grup, araçlarına binerek konvoy halinde trafiğe çıktı. Taşdelen Tüneli’ne girerek yolu trafiğe kapattı. Dakikalarca kapalı kalan tünelde uzun araç kuyrukları oluştu. Tünelden çıkan magandalar, ardından trafikte otomobil ve motosikletleriyle patinaj çekerek ortalığı dumana boğdu. 

ÇALIŞMA BAŞLATILDI 

Daha sonra ise işlek bir caddede onlarca binanın arasında havai fişek attılar. Polis, şahısları yakalamak için çalışma başlattı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX