0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Haziran 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:25 Haziran 2019 Salı 08:00:00

Cinayete teşebbüs

Ne yaşanan ölümler ne de cezalar trafik magandalarını durdurmuyor. İzmir’de bir sürücü, trafikte tartıştığı kişinin otomobiline doğru direksiyon kırarak kaza yapmasına neden oldu. 

Akıl almaz olay Çeşme otoyolunda meydana geldi. İzmir yönüne giden 2 otomobilin sürücüsü, trafikte seyrettikleri sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Bir süre bu şekilde seyreden taraflardan sağ şeritte seyreden otomobil sürücüsü, otomobilinin direksiyonunu kasten, tartıştığı sürücünün ilerlediği orta şeride doğru kırdı. 

ÖLÜMDEN DÖNDÜLER 

Bunun üzerine orta şeritte ilerleyen otomobil sürücüsü, aracını sıkıştıran magandanın kendisine çarpmasını önlemek için bir anlık refleksle direksiyonu sol şeride kırdı. Bu sırada, arkasından gelen başka bir otomobil aracına çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, o anlar bir başka araçtaki vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. 

OLAY YERİNDEN KAÇTI 

Görüntülerde, kırmızı otomobilin sürücüsünün diğer sürücüye el kol hareketleri yaptığı, daha sonra da direksiyonu aracın önüne kırıp, kazaya sebebiyet verdiği, kazaya karışan aracın sürücülerinin araçlarından indikleri, magandanın ise olay yerinden kaçarak uzaklaştığı görüldü. 

TRAFİK EKİPLERİ PEŞİNDE 

Trafik canavarı yüzünden ölümden dönen kazazedelerin, olaydan sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldukları, İzmir Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de videodan plakasını tespit ettikleri magandayı yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX