0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Temmuz 2020 Pazar 11:01:00 - Güncelleme:05 Temmuz 2020 Pazar 11:32:00

Ünlü rapçi Kanye West ABD Başkanlığı için adaylığını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump'a desteği ile bilinen ABD'li rapçi Kanye West, 2020 Başkanlık Seçimleri için Trump ve olası Demokrat rakibi Joe Biden'e meydan okuduğunu söyledi.

ABD'li rapçi ve tasarımcı Kanye West, ABD başkanlığı için aday olacağını açıkladı. Daha önce Beyaz Saray koltuğunda oturmak istediğini açıklayan West Twitter'dan paylaşım yapan West "Şimdi Amerika'nın vaadini Tanrı'ya güvenerek, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek gerçekleştirmeliyiz. Amerika Birleşik Devletleri başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum" dedi.

West'in 3 Kasım seçimlerinden dört ay önce başkanlık için mücadele etmek konusunda ciddi olup olmadığı veya herhangi bir resmi evrak dosyalama yapıp yapmadığı henüz netlik kazanmadı.

Ancak Tesla ve Space X'in kurucusu ünlü milyarder Elon Musk, West'in Twitter gönderisine yanıt vererek "Seni destekliyorum" dedi. Eşi Kim Kardashian da eşinin Twitter paylaşımına Instagram'da yer vererek destek verdi.

Kanye West, daha önce hem 2015 hem de 2018’de ABD başkanlığına aday olmak istediğini açıklamıştı.

Etiketler : Ünlü rapçi Kanye West Kim Kardashian Elon Musk Donald Trump ABD başkanlığı ABD başkan adayı magazin şarkıcı haber dünya
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX