0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Ekim 2020 Perşembe 15:45:00 - Güncelleme:01 Ekim 2020 Perşembe 15:45:00

Twitter, Macaristan hükümetinin resmi hesabını kapattı

Twitter, Macaristan hükümetinin resmi hesabını kapattı. Macaristan İletişim Bakanı Zoltan Kovacs, 'olağanüstü derecede ilginç' olarak nitelendirdiği olay için Twitter'dan resmi yanıt beklediklerini söyledi.

Macaristan Uluslararası İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Bakanı Zoltan Kovacs, Twitter'ın, Macaristan hükümetinin resmi hesabını engellediğini açıkladı.

Kovacs, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Macaristan hükümetinin, Twitter'daki "About Hungary" isimli resmi hesabının herhangi bir açıklama yapılmadan bloke edildiğini belirtti.

Kovacs, Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun ilk defa bugün hukukun üstünlüğü konulu raporunu açıklayacağını ve Twitter'ın aynı gün Macar hükümetinin hesabını bloke etmesinin "olağanüstü derecede ilginç" olduğunu kaydetti.

Kovacs ayrıca, konu hakkında gerekli adımları attıklarını ve Twitter'dan resmi yanıt ve açıklama beklediklerini bildirdi.

(Yeni Şafak)

Etiketler : Macaristan Macaristan hükümeti Macaristan twitter Macaristan hükümeti twitter AB Avrupa Birliği Avrupa Birliği komisyonu Zoltan Kovacs About Hungary
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX