0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Nisan 2020 Pazartesi 16:12:00 - Güncelleme:13 Nisan 2020 Pazartesi 16:12:00

Türkiye destekli UMH'den, batı destekli darbeci Hafter'e darbe! İşgâl altındaki Sabratha'da ele geçirildi

Kaynak: DHA

ABONE OL

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti birlikleri, başkent Trablus'un güneyinde Hafter güçlerinin işgalindeki Surman kentinin ardından Sabratha kentinin de kontrolünü sağladı.

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti birlikleri, başkent Trablus'un güneyinde Hafter güçlerinin işgalindeki Surman kentinin ardından Sabratha kentinde de kontrolü sağladı. Hafter güçlerinin kentten çekilirken geride bıraktığı çok sayıda mühimmat ve zırhlı araçlara UMH birlikleri tarafından el konuldu. Yerel medya, UMH güçlerinin Al Ajaylat kentine ilerlediğini ve ülkenin batısında kontrol alanını genişletmeyi planladığını duyurdu.

Etiketler : Libya UMH Hafter Türkiye darbeci hafter Sabratha Trablus Üniversitesi iç savaş Surman Dünya ele geçirildi Ulusal Mutabakat Hükümeti haber haberler haber oku gazete oku
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX