0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Aralık 2018 Perşembe 01:07:00 - Güncelleme:27 Aralık 2018 Perşembe 01:09:00

Trump: Erdoğan da DEAŞ'ı yenmek istiyor ve yapacak

ABD Başkanı Donald Trump Irak'taki Amerikan askerlerini ziyaret etti

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan askerlerinin Suriye'den çekilme kararı almasının ardından bir sürprize daha imza attı.  Suriye ile ilgili açıklamalarda bulunan Trump, "Komutanlar benden Suriye'de kalmak için ek süre talep etti, kabul etmedim. DEAŞ'ı yendik, Erdoğan'la konuştum, O da DEAŞ'ı yenmek istiyor ve yapacak." dedi. Trump, "Suriye'den çekilme konusunda birçok insan benim gibi düşünmeye başlayacak. ABD askerlerini Irak'tan çekme planımız yok. Suriye'de bir şey yapmak için Irak'ı üs olarak kullanabiliriz" açıklamasında bulundu.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Trump'ın eşi Melania ile birlikte Noel gecesinde hizmet ve başarılarından dolayı teşekkürlerini sunmak ve Noel Bayramlarını kutlamak için Irak'a gittiğini belirtti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX