0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Kasım 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:12 Kasım 2019 Salı 08:00:00

Yetiş Falcao

G.Antep maçında sakatlanan Andone’un 2.5 ay sahalardan uzak kalacak olmasının ardından gözler Falcao’ya çevrildi. Kolombiyalı milli arada iyileşmezse G.Saray, Başakşehir maçına forvetsiz çıkacak.

GÜNEŞ

■ G.SARAY’DA sıkıntılar bitmek bilmiyor... Sezona kötü bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılılar, Falcao’nun ardından takımın bir diğer santrforu Andone’yi de sakatlığa kurban verdi. Gaziantep FK maçında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan ve dizini tutarak oyunu terk eden Rumen oyuncunun dün çekilen MR’ında sağ diz iç yan bağında subtotal (tama yakın) yırtık, ön çapraz bağında gerilme ile kısmi hasar tespit edildi. 26 yaşındaki forvet, en az 2.5 ay sahalardan uzak kalacak.

TEK SANTRFOR ERENCAN

 ■ ANDONE’DAN gelen bu haber teknik heyeti zor durumda bıraktı. Galatasaray’da gözler şimdi dün, Madrid’deki tedavisini tamamlayan ve İstanbul’a dönen Radamel Falcao’ya çevrildi. Kolombiyalı süper star, milli arada da tam olarak iyileşemezse Sarı-Kırmızılılar, Başakşehir maçına santrforsuz çıkacak. Teknik direktör Fatih Terim ise şimdiden çare düşünmeye başladı. Terim’in elinde tek santrfor 17 yaşındaki Erencan kaldı. Genç futbolcunun dışında ise Babel ve Adem ileri uçta forma giyebilir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX