0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ağustos 2019 Cumartesi 16:10:00 - Güncelleme:17 Ağustos 2019 Cumartesi 17:20:00

Corriere dello Sport'a Emre Can tepkisi!

Emre Can'ı satış listesine koydular haberini yapan İtalyan gazetesi Corriere dello Sport'a Juventus taraftarlarından büyük tepki geldi.

TM Dijial Haber Merkezi
 
4 sezon Liverpool’da oynadıktan sonra geçen yıl Juventus’a gelen ve siyah beyazlı formayla 28 maça çıkıp 4 gol 1 asist yapan Emre Can hakkında yapılan transfer haberleri İtalyan taraftarları çıldırttı.
 
JUVENTUS TARAFTARLARINDAN BÜYÜK TEPKİ
 
Ülkenin en prestijli gazetelerinden biri olan Corriere dello Sport, Emre Can için ‘Juventus onu satış listesine koydu, Alman kulüpleri devrede’ iddialarını ortaya atarken, taraftarların bu haberlere gösterdiği aşırı tepki dikkatlerden kaçmadı. Orta sahada oynadığı futbol ve sergilediği başarılı performansla parmak ısırtan 25 yaşındaki yıldızın takımdan ayrılmasını istemeyen Juventus taraftarları Dello Sport'u topa tutarken, Emre’nin de şu anda öyle bir düşüncede olmaması yüreklere su serpti.
 
Corriere dello Sport'a hedef alan yorumlarda bulunan Juventus fanları Emre Can için;
 
- Bu bir çılgınlık
- Khedira’yı tutup Emre’yi satmak ahmaklıktır
- Bu habere hiçbir taraftar inanmaz, yaptığınız iş gazetecilik değildir
- Patarici bu kadar deli olamaz tepkisini koydular

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX