0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Kasım 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:17 Kasım 2019 Pazar 08:00:00

Jimmy Durmaz: Hoca beni değil kaptanı tercih etti

İsveçli oyuncu, teknik direktör Fatih Terim’in kadro seçiminde çok zorlandığını söyleyerek, "5 futbolcu Şampiyonlar Ligi kadrosu dışında kaldı. Takım kaptanı Selçuk İnan veya ben dışarıda kalacaktım. Tercih kaptandan yana kullanıldı" dedi.

GÜNEŞ

5 FUTBOLCU SEÇİLEMEDİ

■ GALATASARAY’IN sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Jimmy Durmaz, milli takım için gittiği İsveç'te basına açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı takımda mutlu olduğunu belirten İsveçli oyuncu, Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmamasıyla ilgili ise “Galatasaray'da 5 futbolcu Şampiyonlar Ligi kadrosu dışında kaldı. Takım kaptanı Selçuk İnan veya ben dışarıda kalacaktım. Tercih kaptandan yana kullanıldı ama futbolda böyle kararlar olabiliyor” diye konuştu.

FANTASTİK BİR KULÜPTEYİM

■ SARI-KIRMIZILI takımda birbirinden önemli oyuncularla birlikte oynadığını vurgulayan Jimmy, “Galatasaray'da zorlu bir rekabet var. Bana şans geleceğine inanıyorum. Fatih Terim çok büyük bir teknik direktör ve ben de fantastik bir kulüpteyim. Galatasaray'da mutluyum” ifadelerini kullandı. Galatasaray’da şu ana kadar 5 Süper Lig maçında görev alan Jimmy Durmaz, 122 dakika sahada kaldı. 2022’ye kadar sözleşmesi olan İsveçli, gol ve asist üretemedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX