0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Haziran 2019 Perşembe 15:52:00 - Güncelleme:20 Haziran 2019 Perşembe 16:05:00

"Beşiktaş'ın 10 milyon doları nereye gitti?" başlıklı habere sert tepki

Beşiktaş yönetimi, "Beşiktaş'ın 10 milyon doları nereye gitti?" başlıklı habere sert tepki gösterdi. Beşiktaş, haberin tamamen gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ın internet sitesinde yayınlanan yazıda şu açıklamalar yer aldı;

Bir internet sitesinde bugün 'Beşiktaş'ın 10 milyon doları nereye gitti?' başlığıyla yayınlanan haber tamamen gerçek dışıdır. Kuzu İnşaat'ın da konuyla ilgili yaptığı açıklamada olduğu gibi Beşiktaş JK ile Kuzu İnşaat arasında hiçbir ticari ilişki olmamıştır.

Sözde bir gazetecinin kulübümüzü, Yönetim Kurulu Başkanımızı ve Yönetim Kurulumuzu iftira ile karalamaya yönelik yaptığı geçmiş haberleri için devam eden hukuki süreçlerimiz bulunmaktadır. Son olarak yazdığı ve tamamen yalan olan haberle ve bu habere yer veren kurumla da ilgili ayrıca hukuki işlem başlatılacaktır.

Hiçbir dayanağı olmayan ve tamamen düzmece iddialara dayalı bu haberlere kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX