0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:49:00 - Güncelleme:27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:51:00

5 senelik sözleşme, en az 2 şampiyonluk ve yeni Cengiz Ünder'ler...

Beşiktaş'ta gelecek sezon takımın başına geçmesi beklenen Abdullah Avcı'nın siyah-beyazlı takımdan isteyecekleri ve vaatleri belli oldu.

Abdullah Avcı'nın özellikle Avrupa'da başarı ve Süper Lig'de istikrarlı bir yapı vaat ettiği buna karşılık uzun süreli bir anlaşma isteyeceği iddia edildi.

Beşiktaş'ta uzun süredir ilk gündem maddesi olan yeni hocanın kim olacağı konusu bu hafta büyük ihtimalle çözüme kavuşacak.

Şenol Güneş'in ayrılacağının duyulmasından beri farklı adayları listeye alan siyah-beyazlı yönetim, bazılarıyla görüşme yapmıştı. Bu adaylardan biri de Başakşehir'in teknik patronu Abdullah Avcı'ydı ve görüşme sırası usta hocaya geldi. Buna göre başkan Fikret Orman kısa süre içerisinde Abdullah Avcı ile masaya oturup şartlarını görüşecek. Siyah beyazlı takımın başına gelmek istediği bilinen Abdullah Avcı da projelerini anlatacak.

Beşiktaşlı bazı yöneticilerle daha önce temas kurduğu iddia edilen Abdullah Avcı'nın onlara verdiği sözü başkan Fikret Orman'a yineleyeceği bildirildi.

Buna göre Abdullah Avcı'nın istekleri ve vaatleri şöyle olacak:

5 senelik sözleşme.

Bu 5 sezon içinde en az 2 şampiyonluk.

Beşiktaş hiçbir sezon ilk ikiden aşağı düşmeyecek.

5 yılın sonunda UEFA Avrupa Ligi'nde final ya da kupa.

Cengiz Ünder gibi gençleri bulup takıma kazandırma.

(Fotomaç)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX