0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Şubat 2020 Pazartesi 19:43:00 - Güncelleme:24 Şubat 2020 Pazartesi 19:48:00

Şanlı bayrağımızı yırtan züppeye en güzel cevap! Yunanistan mehter takımının zafer marşlarıyla inledi

Selanik şehrine bağlı Sakhos ilçesindeki kilise önünde Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi mehter takımı ezan okuyarak, zafer marşları seslendirdi.

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi, 21 Şubat tarihinde başlayan ve 25 Şubat’ta sona erecek olan Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivali'ne katıldı. Yunanistan'ın Selanik şehrine bağlı Sakhos ilçesindeki kilise önünde bulunan meydanda gösteri düzenleyen mehter takımı, büyük beğeni topladı.

 

MEHTER VE EZAN

Mehter takımının marş sırasında ezan okuması, Yunanistan'da yaşayan Türk vatandaşları duygulandırdı.  Dört gün boyunca Selanik şehrinin farklı noktalarında Gölbaşı Belediyesi mehter takımı tarafından düzenlenen gösteriler, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

PEYGAMBER ÜZÜMÜ VE ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTESİ

Belediye ekipleri gösterileri izlemeye gelen vatandaşlara Gölbaşı Peygamber Üzümü ve Adıyaman çiğ köftesi ikram edildi.

"BAYRAĞIMIZI YIRTAN HADSİZE EN GÜZEL CEVABI VERMİŞ OLDUK"

Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, “Bayrağımızı yırtma cüretinde bulunan hadsiz vekile de mehter ekibimiz aracılığıyla en güzel cevabı vermiş olduk. Mehteran ekibimize ve belediye personellerimize teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX