0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Ekim 2020 Perşembe 12:13:00 - Güncelleme:01 Ekim 2020 Perşembe 12:22:00

Saakaşvili, Azerbaycan'a destek verdi! Ermenistan çılgına döndü

Kaynak: DHA

ABONE OL

Topraklarını işgalci Ermenistan'dan savunan Azerbaycan'a eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'den destek geldi. Azerbaycan'ın toprak bütünlüğüne destek veren Saakaşvili'nin fahri doktora unvanı, yaptığı destek açıklaması sonrası gerçekleri hazmedemeyen Ermenistan tarafından iptal edildi.

Ukrayna’da Ulusal Reform Konseyi’ne bağlı Reform İcra Komitesinin başkanlığını yürüten eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Azerbaycan’ın toprak bütünlüğüne destek verdi. Saakaşvili, Gürcüce ve İngilizce yayınladığı mesajında, “Dağlık Karabağ, Azerbaycan'ın egemen toprağı ve bu gerçeği hiçbir şey değiştirmeyecek” dedi.

ERMENİ BAKAN TEPKİ GÖSTERDİ

Ermenistan Eğitim, Bilim, Kültür ve Spor Bakanı Arayik Harutyunyan ise sosyal medya paylaşımında, Saakaşvili’nin Erivan Devlet Üniversitesi’ndeki fahri doktora unvanının iptal edilmesi talebinde bulundu. Saakaşvili Ermenistan’da devlet ‘onur nişanı’na da layık görülmüştü.

Etiketler : Gürcü lider Gürcistan Gürcistan Cumhurbaşkanı Azerbaycan Dağlık Karabağ Ermenistan Mihail Saakaşvili Azerbaycan toprakları Türkiye
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX