0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Temmuz 2022 Pazar 23:04:00 - Güncelleme:03 Temmuz 2022 Pazar 23:04:00

Rusya'yı kızdıracak hamle

Kaynak: İHA

ABONE OL

ABD, geçtiğimiz günlerde Rusya'ya altın ithalatını yasaklandığını duyurmuştu. Kiev'de bugün Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile bir araya gelen Avustralya Başbakanı Anthony Albanese de, Rusya'dan altın ithalatını yasaklayacaklarını duyurdu.

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, ülkesinin Rusya'dan altın ithalatını yasaklayacağını açıkladı.

İHA'da yer alan habere göre, Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Albanese, Avustralya'nın Ukrayna'ya 34 ek zırhlı araç, 14 zırhlı askeri araç, 20 Bushmaster yardımında bulunacağını ve Rusya'dan altın ithalatını yasaklayacaklarını açıkladı. Avustralya'nın 16 Rus bakan ve oligarka daha yaptırım ve seyahat yasağı uygulayacağını söyleyen Albanese, Avustralya tarafından yaptırım uygulanan toplam Rus sayısının 843'e çıkarılacağını bildirdi.

ABD'DE RUSYA'DAN ALTIN İTHALATINI YASAKLADIĞINI DUYURMUŞTU

ABD Hazine Bakanlığı, geçtiğimiz Pazartesi günü Rusya'dan ABD'ye altın ithalatına yasak getirildiğini ve Rus savunma sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 100 kişi ve kuruma yaptırım uygulandığını duyurmuştu.


Etiketler : Rusya Avustralya Anthony Albanese Altın
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX