0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2019 Çarşamba 09:19:00 - Güncelleme:23 Ocak 2019 Çarşamba 09:22:00

Rusya'dan Skripal gerekçeli yaptırımlarla ilgili açıklama: Cevabını veririz

Rusya AB'yi, Sergey Skripal cinayetini gerekçe göstererek Rusya'ya karşı dostça olmayan hamlelerine cevap vermekle tehdit etti.

Rusya ile Avrupa Birliği (AB) arasında eski Rus ajan Skripal cinayeti sonrası yaşanan kriz devam ediyor. AB cinayet sonrası, Rus istihbaratı ile ilgisi bulunan birçok ismin banka hesaplarını dondurdu ve bu isimlere seyehat yasağı getirdi.
 
Rusya Dışişleri Bakanlığı, AB'nin Moskova yönetimini hedef alan yaptırımları ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklmada, yaptırımların kınama boyutunda olmadığını ve bu dostça olmayan hareketlere karşı önlemler alma hakkının saklı tutulduğu belirtildi. Uygulamaların yerleşmiş normlara göre değil tamamen keyfi olduğunu belirten Rusya Dışişleri Bakanlığı, yaptırımları normlara saygısızlık ve ''yeni icat edilmiş cezalar'' olarak niteledi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Star.com.tr

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX