0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2017 Perşembe 14:46:00 - Güncelleme:20 Nisan 2017 Perşembe 15:05:00

Rusya bombalı saldırının arkasındaki kişiyi tespit etti!

Son dakika haberi... Rusya Federal Güvenlik Servisi Başkanı Alexander Bortnikov, St Petersburg kentindeki bombalı saldırının arkasında olan kişinin tespit edildiğini açıkladı

Rusya Federal Güvenlik Servisi Başkanı Alexander Bortnikov'dan yapılan açıklamaya göre, bu ayın başlarında St. Petersburg metrosunda 14 kişinin ölümüne yol açan saldırıyı asıl planlayan kişi tespit edildi. Reuters haber ajansı haberi dünyaya acil koduyla duyurdu. 
 
Polis şimdiye kadar saldırıya dahil olduğundan şüphelendiği 10 kişiyi gözaltına aldı. 
 

SALDIRININ PLANLAYICISI OLDUĞU İDDİA EDİLEN AZİMOV DÜN MAHKEMEYE ÇIKARILDI
 

Bombalı saldırının planlayıcısı olduğu öne sürülen Abror Azimov dün mahkemeye çıkarılmıştı.
Azimov mahkemede saldırı hazırlıklarına dolaylı olarak katıldığını söylemişti. Rus savcı, Azimov'un polise verdiği ifadesinde suçunu kabul ettiğini söylerken, Azimov mahkemede bu iddiayı yalanlamıştı.
 

İfadelerin ardından mahkeme başkanı Azimov'un 3 Haziran'a kadar gözaltında kalmasına karar vermişti. Duruşmaya basın da yoğun ilgi göstermişti. (Vatan)

SON DAKİKA GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX