0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Kasım 2017 Salı 17:21:00 - Güncelleme:07 Kasım 2017 Salı 17:51:00

Rus çocuk Boriska Kipriyanovich, Mars'ta yaşadığını iddia etti! Bilim adamları çocuğu görünce hayretler içinde kaldı

Çevresinde dahi çocuk olarak bilinen 20 yaşındaki Rus asıllı Boriska Kipriyanovich, geçmiş hayatında Mars'ta yaşadığını iddia ediyor. Rusya'nın Volgorad şehrinde yaşayan Boriska, doğmadan önce Mars'ta yaşadığını öne sürdü. Kipriyanovich’in iddiası ve uzay konusundaki derin bilgisi bilim adamlarının kafasını karıştırdı.

Boriska'nın doktor olan annesi, Boriska'nın özel bir çocuk olduğunu bildiğini, doğduktan iki hafta sonra bile hiç destek olmadan kendi kafasını kaldırabildiğini, birkaç ay sonra konuştuğunu, 1,5 yaşına geldiğinde ise okuyup, resim yapıp, boyama yapabildiğini iddia etti. Anaokuluna giderken, öğretmenleri şaşırılacak derecede iyi hafıza yeteneğiyle beraber, çok iyi yazma ve yabancı dil yeteneği olduğunun farkındaydılar.

'AİLESİ ONA UZAYDAN HİÇ BAHSETMEMİŞ OLMASINA RAĞMEN...'

Ailesi, ona uzaydan hiç bahsetmemiş olmalarına rağmen, Boriska'nın sık sık Mars, gezegenler ve uzaylılardan bahsettiğini farketti. Kısa bir süre sonra Boriska, nükleer bir faciadan etkilenen ve savaştan tahrip olmuş Mars'ta doğduğunu iddia etmeye başladı. Kızıl Gezegen halkının karbondioksit soluduğunu ve yerin altında yaşadığını söyledi. Marslıların gezegenlerarası yolculuk yapabildiğini ve geçmiş hayatında dünyayı pilot olarak ziyaret ettiğini sözlerine ekledi.

"Giza'daki Büyük Sfenks açıldığı zaman tüm insanlığın yaşamı değişecek. Tam olarak yerini hatırlamıyorum; kulağın arkasında bir yerlerde açma mekanizması var" dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX