0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2018 Pazartesi 13:47:00 - Güncelleme:29 Ocak 2018 Pazartesi 14:24:00

New York Times'dan Afrin yorumu... "ABD intihar bombacıları ile müttefiklik kurarak saçma bir konuma düştü"

ABD merkezli New York Times gazetesi, Afrin'de teröristlerce gerçekleştirilen intihar bombası saldırısının ardından, "ABD intihar bombacıları ile müttefiklik kurarak saçma bir konuma düştü" dedi.

ABD'de yayımlanan New York Times gazetesi Twitter hesabından, terör örgütü PKK'nın Afrin'de gerçekleştirdiği intihar saldırısına ilişkin çarpıcı bir yorumda bulundu.

New York Times'ın yorumunda, Afrin'de teröristlerce Türk tankının yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırısının ABD'yi 'intihar bomabacılarıyla' ittifakta bulunmak gibi saçma bir konuma soktuğu yorumunda bulundu.

TERÖR ÖRGÜTÜ DEAŞ TAKTİĞİYLE SALDIRDI

Afrin'de teröristlere yönelik Zeytin Dalı harekatı devam ederken Al Hammam Köyü'nde, terör örgütü DEAŞ taktiği kullanan bir terörist, canlı bomba saldırısı girişiminde bulundu. Sabah'ın haberine göre Tankların yanında kendisini patlatmak isteyen canlı bomba, askerler tarafından fark edildi. Terör saldırısında askerlerden yaralanan olmadı.

PKK’dan DEAŞ taktiği! Türk tankının yanında kendini patlattı

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX