0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Temmuz 2020 Cuma 19:00:00 - Güncelleme:24 Temmuz 2020 Cuma 19:07:00

Miçotakis'in Ayasofya hazımsızlığı! Yutkuna yutkuna konuştu

Miçotakis Ayasofya hazımsızlığı devam ediyor. Miçotakis; "Bugün İstanbul'da gerçekleşen şey güç değil, zayıflık göstergesidir" dedi.

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, bugün cuma namazıyla ibadete açılan Ayasofya ile ilgili "Bugün İstanbul'da gerçekleşen şey güç değil, zayıflık göstergesidir" dedi.

86 yıl sonra cemaatine kavuşan Ayasofya Camii, bugün kılınan ilk Cuma namazı ile birlikte ibadete açıldı. Ayasofya Camii'nin ibadete açılması İslam alemi ve Türkiye'de sevinçle karşılanırken, Yunanistan'da şok etkisine neden oldu. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, tarihi günde kameraların karşısında geçti. Yunan Başbakan 'Bugün İstanbul'da gerçekleşen şey güç değil, zayıflık göstergesidir' dedi.

Türkiye'yi 'baş belası' olarak nitelendiren Miçotakis, Ayasofya'nın camiye çevrilmesini de '21. yüzyıl uygarlığına hakaret' olarak adlandırdı.

Miçotakis'in Ayasofya hazımsızlığı objektiflere böyle yansıdı.

Etiketler : Yunanistan Miçotakis Ayasofya
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX