0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ağustos 2020 Pazartesi 12:59:00 - Güncelleme:10 Ağustos 2020 Pazartesi 13:06:00

Lübnan'da Adalet Bakanı Marie-Claude Najm görevinden istifa etti

Kaynak: IHA

ABONE OL

Lübnan Enformasyon Bakanı Menal Abdussamed ve Lübnan Çevre Bakanı Damianos Kattar'ın ardından bugün de Adalet Bakanı Marie-Claude Najm görevinden istifa etti.

Lübnan Adalet Bakanı Marie Claude Najm, istifa etti.

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta 4 Ağustos’ta meydana gelen patlamada en az 160 kişi hayatını kaybetmişti. Patlamanın ardından hükümeti ve yöneticileri suçlayan halk, 2 gündür sokaklara akın ederek hükümet karşı protestolar gerçekleştirdi. Geniş çaplı eylemlerin ardından hükümette de istifalar gelmeye devam ediyor. Lübnan Enformasyon Bakanı Menal Abdussamed ve Lübnan Çevre Bakanı Damianos Kattar’ın ardından bugün, Adalet Bakanı Marie-Claude Najm görevinden istifa etti.

Marie-Claude Najm patlamanın ardından olay yerine gerçekleştirdiği ziyarette öfkeli kalabalığın saldırısı ile karşılaşmıştı.

Etiketler : Lübnan Lübnan Adalet Bakanı Marie-Claude Najm Lübnan patlama Beyrut patlama Beyrut Limanı patlama hükümet karşı protestolar protestolar Lübnan protestolar Lübnan istifa
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX