0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ocak 2020 Pazartesi 13:14:00 - Güncelleme:20 Ocak 2020 Pazartesi 13:20:00

Libya Konferansı'nda kaybolan Putin'i Merkel ve Macron aradı

Libya Konferansı'nda liderlerin aile fotoğrafı çektireceği sırada kaybolan Rusya lideri Vladimir Putin'i Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve ev sahibi Almanya Başbakanı Angela Merkel aradı.

Berlin’deki Libya Konferansı çerçevesinde liderler aile fotoğrafı çektirmek için bir araya geldi, ancak fotoğraf çekimi Vladimir Putin’in eksikliği nedeniyle birkaç dakika ertelendi.

Kameralara yansıyan görüntülere göre, o sırada Almanya Başbakanı Angela Merkel, birkaç kez etrafına bakarak Putin’i aradı, Rus liderin bulunması gereken yeri işaret etti.

Emmanuel Macron da ‘aramalara’ katılıp çevresine bakındı. Birkaç dakika sonra Putin diğer liderlere katıldı ve çekim gerçekleştirildi.

İtalya Başbakanı Guiseppe Conte de çekime geç kaldı. Conte’nin, Putin’in arkasından yürüdüğü görüldü.

Merkel'in Türkiye ve Rusya'nın da çabalarıyla hayat geçirdiği Libya Konferansı Berlin'de yapıldı. Libya'da kalıcı ateşkesi ve barışı sağlamak amacı taşıyan konferansa Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Macron dahil 13 isim katıldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX