0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Ekim 2020 Salı 14:27:00 - Güncelleme:06 Ekim 2020 Salı 14:27:00

İşgalci Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın 2. büyük kenti Gence'ye düzenlediği bombalı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: AA

ABONE OL

İşgalci Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın ikinci büyük kenti olan Gence'ye düzenlediği bombalı alçak saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Azerbaycan ordusu, işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonda ilerlerken, Ermenistan silahlı güçleri sivillerin yaşadığı bölgelere yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı. Ermenistan ordusunun, Azerbaycan'ın ikinci büyük kenti Gence'ye yaptığı bombalı saldırı, güvenlik kameralarının görüntülerine yansıdı.

Görüntülerde, Genceliler iş yerlerinde çalışırken veya alışveriş yaparken Ermeni güçlerinin attığı bombanın düştüğü görülüyor. Ticaret merkezinin en yoğun olduğu saatte yapılan saldırıda, merkezin isabet alan bölgesinde yangın çıktığı, dükkanların camlarının kırıldığı, insanların yaralandığı kayıtlarda yer alıyor.

Azerbaycan'da sivilleri hedef alan Ermenistan'ın Gence'ye yönelik söz konusu saldırısında 32 kişi yaralanmıştı.

Azerbaycan'da 27 Eylül'den bu yana Ermeni güçlerinin saldırılarında 27 sivil hayatını kaybetti, 141 sivil yaralandı.

Etiketler : Azerbaycan Ermenistan 27 Eylül SALDIRI
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX