0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2020 Pazartesi 17:30:00 - Güncelleme:19 Ekim 2020 Pazartesi 17:37:00

İşgalci Ermenistan'dan terör örgütü PKK taktiği! Mevzilere cansız mankenler yerleştirdiler

Kaynak: DHA

ABONE OL

Cephede ağır kayıplar veren işgalci Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın envanterine kattığı Türk SİHA'ları için çareyi terör örgütü PKK'nın taktiğinde buldu. Ermeni güçleri hedef şaşırtmak için mevzilere cansız mankenler yerleştirmeye başladı.

DHA'da yer alan haberde Azerbaycan ordusu, topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonda ilerleyişini sürdürüyor. Azerbaycan ordusunun envanterine kattığı Türk SİHA'ları karşısında çaresiz kalan Ermenistan ordusu, terör örgütü PKK taktiğine başladı. Ermeni güçleri, hedef şaşırtmak için mevzilere cansız mankenler yerleştirmeye başladı.

MEVZİLERE CANSIZ MANKEN YERLEŞTİRİYORLAR

Cephede ağır kayıplar veren ve mevzilerden kaçan Ermenistan’ın asker bulmakta zorlandığı gözler önüne serildi. Ermeni güçleri SİHA'ları şaşırtabilmek çareyi mevzilere cansız mankenler yerleştirmekte buldu. Ermenistan ordusunun taktiği terör örgütü PKK’nın taktiğini akıllara getirdi.

Etiketler : ermenistan azerbaycan PKK terör örgütü PKK Ermenistan askerleri SİHA İHA
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX