0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2020 Pazartesi 15:22:00 - Güncelleme:19 Ekim 2020 Pazartesi 16:00:00

İşgalci Ermenistan Terter'i vuruyor

Kaynak: DHA

ABONE OL

Ermenistan'ın, Azerbaycan ile yaptığı ikinci insani geçici ateşkesi ihlal ederek sivillere yönelik gerçekleştirdiği saldırılara devam ediyor. Ermenistan ordusunun Terter'in Karakoyunlu kasabasındaki bir pamuk fabrikasını hedef aldığı bildirildi. CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Halil Kahraman da canlı yayındayken Ermenistan'ın Terter'e saldırısına tanıklık etti.

Ermenistan'ın, Azerbaycan ile yaptığı ikinci insani geçici ateşkesi ihlal ederek sivillere yönelik gerçekleştirdiği saldırılara devam ediyor. Ermenistan ordusunun Terter'in Karakoyunlu kasabasındaki bir pamuk fabrikasını hedef aldığı bildirildi. Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan yetkililer, Ermeni güçlerinin pamuk fabrikasına 7 adet top mermisiyle saldırı gerçekleştirdiğini belirtti. İtfaiye ekiplerinin yoğun dumanların yükseldiği fabrikaya sevk edildiği ifade edildi.

Etiketler : ERMENİSTAN AZERBAYCAN ERMENİ GÜÖLERİ
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX