0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Eylül 2019 Salı 09:01:00 - Güncelleme:24 Eylül 2019 Salı 09:02:00

Devlet Bahçeli taburcu oldu: Devlet Bahçeli neden hastaneye kaldırıldı?

Devlet Bahçeli dün sabah saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Devlet Bahçeli sağlık durumu nasıl? Devlet Bahçeli neden hastaneye kaldırıldı? sorularının yanıtı yoğun olarak araştırılmaya başlandı. MHP lideri Devlet Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu. Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun nasıl olduğu ve neden hastaneye kaldırıldığı hakkında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıklama yaptı. Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Devlet Bahçeli yapılan tedavinin ardından öğleden sonra taburcu edildi..

Devlet Bahçeli sağlık durumu nasıl? Devlet Bahçeli neden hastaneye kaldırıldı? sorularının yanıtı yoğun olarak merak ediliyor. Devlet Bahçeli dün hastaneye kaldırıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu. Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun nasıl olduğu ve neden hastaneye kaldırıldığı hakkında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıklama yaptı. Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. 

 

DEVLET BAHÇELİ SAĞLIK DURUMU NASIL?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hastane önünde şu açıklamayı yaptı: 

"Bugün sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız mide bulantısı şikayetiyle hastaneye geldi. Kendisinin tetkikleri yapıldı. Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla ilgili hiçbir problemi yok. Şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır. İstirahat etmektedir. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi ve mükemmel durumdadır."

TABURCU OLDU

Sabah saatlerinde üst solunum enfeksiyonu nedeni ile hastaneye kaldırılan Devlet Bahçeli için gerekli tedavi yapıldı. Bahçeli hastaneden öğleden sonra taburcu edildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX