0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2020 Pazartesi 22:09:00 - Güncelleme:19 Ekim 2020 Pazartesi 22:09:00

Fransız lider Macron'un eşi karantinaya alındı

Kaynak: DHA

ABONE OL

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un eşi Brigitte Macron, temaslı olduğu koronavirüs hastası nedeniyle karantinaya alındı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, temas ettiği kişilerden birinin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu kendisini karantinaya aldı.

DHA'nın aktardığı habere göre, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte Macron, geçtiğimiz Perşembe günü Covid-19 olan bir kişiyle temas ettiği gerekçesiyle kendini 7 günlük karantinaya aldı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte Macron, geçtiğimiz Perşembe günü Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenilen bir kişiyle temas etmesi nedeniyle kendisini 7 günlük karantinaya aldı. Herhangi bir belirti göstermediği öğrenilen Macron’un sağlık yetkililerinin tavsiyelerine uyarak karantinaya girdiği belirtildi.

Macron’un karantinada olması nedeniyle Çarşamba akşamı Paris Sorbonne Üniversitesi’nin avlusunda yapılması planlanan terör mağduru öğretmenin anma törenine katılmayacağı bildirildi.

Etiketler : macron fransa koronavirüs pandemi kovid-19
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX