0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Nisan 2020 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:29 Nisan 2020 Çarşamba 00:00:00

Gündelik Elbise Modelleri

Gündelik Elbise Modelleri

Modamelis Özel ve Gündelik Elbise Modelleri

Elbise modası popülerliğini korurken yeni sezonda farklı elbise tasarımları ön plana çıkıyor. Kış sezonunda kullanılan fırfır detayları ve volanlı kollar yeni sezon elbiselerde de kullanılmış ve farklı bir hava katmıştır. Tesettür giyim kombini yapmak için tercih edebileceğiniz günlük elbiseler arasında her tarzı yansıtan modelleri bulabilirsiniz.

Abiye Elbise Modelleri

Özel günlerin en önemli parçası olan abiye elbiseler yeni sezonda her kadının severek tercih edebileceği tasarımlara sahiptir. Abiye elbise tercihi yaparken dikkat etmeniz gereken kesimler bu sezon tercih yapmanızı kolaylaştıracak şekilde geniş kesimlerdir. A kesim ve geniş tüllü etekler bu sezon ön plana çıkıyor. Balık modelin yerini geniş etekli abiyeler aldığı için vücut hatlarınızı kamufle edecek elbiseleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Abiye elbise trendlerinden biri de tüy detaylarına yer verilmesi ve elbiselere hareket kazandırılmasıdır. Bu sezon abiye elbiseler hakim yakaların üstünde kullanılan tüy detaylarla oldukça modern bir tarz yakalamanızı sağlıyor. Gösterişli abiyeler tercih etmek isteyenler için volanlı kollar ve payetli elbiseler olduğu gibi sade ve nostaljik tasarımlı elbiseler de abiye trendleri arasında yer alıyor. Modamelis abiye modelleri arasında istediğiniz tarzda abiye bulabilir ve kombin fikirleri alabilirsiniz.

Fırfırlı Elbise Modelleri

Yeni sezon elbise modelleri geçtiğimiz sezonun aksine geniş etekli, hareketli, desenli ve fırfırlı detaylarla tasarlanmış elbiselerdir. Fırfırlı elbiseleri günlük hayatta rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Etek kesimleri geniş olduğu için rahat hareket edebileceğiniz elbiselerle kolaylıkla kombin yapabilirsiniz. Spor ayakkabı ve spor çantalar kullanarak sade kombinler yapabileceğiniz gibi topuklu ayakkabı kullanarak şık bir görünüm de yakalayabilirsiniz.

Elbise tasarımları hareketli olduğu için kombin yaparken tercih edeceğiniz parçaları sade parçalar arasından seçerek elbisenizi ön plana çıkarabilirsiniz. Günlük elbiseleri tamamlayacak aksesuar seçimlerinizi Modamelis kataloglarında bulabilirsiniz. Küpe ve kolye kullanabileceğiniz hareketli elbiselerle günlük şık kombinler yapabilirsiniz.

Tül Elbise Modelleri

Geçtiğimizin yılın çok sevilen tül detayları bu sezon da elbise tasarımlarında kullanılmıştır. Tül detaylarının elbiselere kattığı nostaljik havayla birlikte tek renkli tasarımlar oldukça modern bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Özel günler için elbise modelleri arıyorsanız tül detaylı elbiseler tercih edebilirsiniz. Hem rahat hem gösterişli olan bu elbiselerle konforu yakalayabilirsiniz.

Tül elbise modelleri arasında günlük giyebileceğiniz elbiseler de vardır. Açık renkli ve hasır kemerli tül elbise modelleri geçtiğimiz sezondan beri trendler arasında yer alıyor. Pudra ve beyaz tonlarda tasarımlar bulabileceğiniz elbiseleri günlük hayatta kullanabilirsiniz.

Günlük Elbise Modelleri

Tesettür elbise modelleri arasında sadece abiye değil günlük hayatta kolaylıkla kullanabileceğiniz elbiseler bulabilirsiniz. Günlük elbise modelleri arasında desenli ve renkli elbiseler ön plana çıkıyor. Sezonun trendi olan doğal desenleri günlük elbise modellerinde sıklıkla görebilirsiniz. Bahar desenleriyle birlikte çiçek desenlerinin de kullanıldığı elbiselerin kesimleri geniş olduğu için günlük kullanımda kolaylık sağlıyor.

Günlük elbise modelleri arasında sade tasarımlı ve dar kesimli modeller de bulabilirsiniz. Tek renkli elbise tasarımları günlük şık kombinler için tercih edebileceğiniz modeller arasında. Yeni sezon elbise tasarımlarında daha çok fırfırlı ve Piliseli elbiselere yer verilmiş ve tasarımlarında yaz renkleri kullanılmıştır.

Desenli Elbise Modelleri

Hem günlük elbise hem de abiye elbiselerde kullanılan desenler bu sezon en çok tercih edilen elbiseler arasında yer almalarını sağlıyor. Tesettür elbise renklerinin açık tonlarda olduğu bu sezon desenlerle elbiselere renk katılıyor. Salaş ve çiçek desenli elbiseleri günlük hayatta tercih edebilirsiniz. Abiye trendleri arasında da tek renk modeller yerine doğal desenlerin kullanıldığı elbiseler yer alıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX