0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Haziran 2019 Çarşamba 11:48:00 - Güncelleme:26 Haziran 2019 Çarşamba 11:52:00

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Skov'a Dortmund ve Sociedad’ın talip olduğu ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Robert Skov'a B.Dortmund ve İspanya’dan Real Sociedad’ın talip olduğu ortaya çıktı.

Kopenhag’ta oynadığı futbolla sadece Süper Lig devlerinin değil, Avrupa’nın birçok kulübünü kendisine hayran bırakan Robert Skov için her ne kadar Fenerbahçe iddiaları ortaya atılsa da oyuncuya İngiliz kulüplerinden B.Dortmund, İspanya’dan Real Sociedad’ın talip olduğu ortaya çıktı.

Her iki kanatta da oynama yeteneğine sahip olan ve 48 maçta 32 gol 10 asistlik performansıyla göz dolduran Skov’un takımdan ayrılmak için gemileri yaktığı belirtilirken, 23 yaşındaki futbolcunun B.Dortmund’a gitmek için yönetimden anlayış beklediği bildirildi. Şu anda 13 milyon euro’luk piyasa değeri bulunan Robert Skov’un Türkiye’ye gelmesi imkansız gibi gözükürken, genç yeteneğin menajeri Henrik Risom’un bazı dev kulüplerle görüşmelere başladığı ifade edildi.

Oynadığı futbolla parmak ısırtan Skov, Norveç Milli Takımı’na kadar yükselmeyi başarırken, süper yıldız için ‘Yeni nesil Laudrup’ yakıştırmaları yapılıyor.  (TM Dijital Haber Merkezi)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX