0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ekim 2019 Çarşamba 10:24:00 - Güncelleme:23 Ekim 2019 Çarşamba 10:46:00

Fenerbahçe transfer çalışmalarına şimdiden başladı! İşte Yanal ve Comolli'nin belirlediği 3 isim...

Sezona iyi bir başlangıç yaparak zirve mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi için çalışmalar da başladı.

Mutlak şampiyonluk parolası ile çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekipte eksik bölgeler için rapor hazırlayan Ersun Yanal, yönetimden transfer istedi. Yanal'ın raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan yönetim ocak ayında 3 bomba birden patlatmak için harekete geçti.

MESUT OCAKTA İSTANBUL'DA!

Bu sezon Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery ile yıldızı barışmayan Mesut Özil için yeni iddialar ortaya atılıyor. İngiliz basını, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan 31 yaşındaki futbolcunun İstanbul'a gideceği yönünde haberler yapmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Comolli'nin de yıldız oyuncunun transferiyle ilgili görüşmelere devam ettiği belirtilirken, ocak ayında imzaların atılacağı ifade ediliyor. İngiliz ekibiyle bu sezon ligde yalnızca 71 dakika şans bulan Mesut'un 6 ay kiralık olarak Fenerbahçe forması giyeceği kaydediliyor. 

AYRILMAM DEMİŞTİ AMA...

Emery'nin, sistemine uymadığı gerekçesiyle sezon başından bu yana forma vermediği Mesut'u gelecek dönemlerde de kadrosunda düşünmediği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde 2021 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğu Arsenal'den gitmeyeceğini söyleyen Mesut'un ise İspanyol hocanın bu tavrından sonra ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi. Arsenal'de yıllık 18 milyon euro kazanan Mesut'u kiralanması durumunda ise Fenerbahçe'nin kasasından para çıkmayacağı ve bu oyuncunun maaşını İngiliz kulübünün ödemeye devam edeceği vurgulandı.


SOL BEK İÇİN YENİ HEDEF

Sezon başında Roma'nın yıldızı Aleksandar Kolarov için uzun süre temas halinde olan Fenerbahçe, görüşmelerden olumlu sonuç alamamıştı. Hasan Ali Kaldırım'ın da sakatlığı nedeniyle ilk 7 haftada sol bekte büyük sıkıntı yaşayan sarı- lacivertliler, ocak ayı öncesi harekete geçti. Yönetim, daha önce de gündeme gelen Vitalii Mykolenko'nun transferi için düğmeye bastı. 20 yaşındaki Ukraynalı oyuncunun birçok maçını izleyen Fenerbahçeli gözlemcilerin teknik direktör Ersun Yanal'a olumlu rapor verdiği öğrenildi. 2023'e kadar sözleşmesinin bulunduğu Dinama Kiev'in alt yapısından yetişen Mykolenko, Ukrayna Milli Takımı'nın formasını da giyiyor.


COMOLLI 19'LUK YILDIZI İSTİYOR

İhtiyacı olan bölgelere takviye yapacak olan Fenerbahçe, genç yıldızların da peşine düştü. Sarı-lacivertliler, Rapid Wien'de oynayan Melih İbrahimoğlu'na göz dikti. 19 yaşındaki orta saha için sportif direktör Comolli'nin ısrarcı davrandığı öğrenildi. Comolli'nin; Melih'in Eljif gibi kulübe kazanç sağlayabileceğini yönetime rapor ettiği de belirtildi. 


ALİ İÇİN YALANLAMA

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği iddia edilen Ali Akman için kulübü Bursa'dan açıklama geldi. Yeşil-beyazlılar, 17 yaşındaki golcünün transfer olacağı haberlerini yalanlayıp, "Özellikle genç oyuncularımızın ön planda olduğu dönemde yaratılmaya çalışılan suni gündemlere taraftarlarımızın itibar etmemesini istiyoruz. Tek gündemimiz Süper Lig'e dönmek" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX