0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Şubat 2022 Pazar 09:21:00 - Güncelleme:06 Şubat 2022 Pazar 09:21:00

Eski korumadan çarpıcı iddia: Kaddafi ölmedi!

Kaynak: star.com.tr

ABONE OL

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin korumalarından eski bir subay olan Ayşe el-Fitouri, Kaddafi'nin ölmediğini ileri sürdü. Fitouri, 'Kaddafi'nin Sirte'ye hiç gitmedi. Oraya giden, Kaddafi'ye benzeyen Hamid Ebu Minyar'dı.' dedi.

Muammer el-Kaddafi'nin korumalarından eski bir subay olan Ayşe el-Fitouri, öldürülen kişinin akrabalarından biri olduğunu belirterek Libya eski Cumhurbaşkanının hala hayatta olduğunu iddia etti.

Russian Today (RT) kanalına konuşan Fitouri, Kaddafi'nin Sirte'ye hiç gitmediğini, oraya gidenin Hamid Ebu Minyar el-Kaddafi adında ona çok benzeyen başka biri olduğunu iddia etti.

RT sunucusunun, Birleşmiş Miller (BM) tarafından yıllar önce DNA testi yapıldığını ve ölen kişinin Kaddafi olduğunu söylemesi üzerine Fitouri, "Bu doğru değil, bu konuda Birleşmiş Miller bir bir tahlil yaptıysa neden hala bir karar yayınlamadı ve neden cesedini teslim etmedi?" dedi.

Al-Fitouri, el-Kaddafi'nin halen Libya'da mücadeleye önderlik ettiğini de ileri sürdü.

Etiketler : Muammer el-Kaddafi DNA testi Fitouri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX