0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 09:15:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 09:42:00

Esed rejiminden Türkiye'ye YPG/PKK tehdidi

Katil Esed, Fırat'ın doğusuna operasyon yapacak kahraman Mehmetçiklerimize karşı "Ülkeyi mevcut tüm olanaklarla savunacağız" tehdidini savurdu.

Başkan Erdoğan'ın Suriye'nin kuzeyinde 30 km tampon bölgenin oluşturulması gerektiği ifadesini açıklaması terör örgütlerinin yanı sıra katil Esed'i de korkuttu. Başkan Erdoğan'ın sözlerini hedef alan katil Esed rejimi tarafından yapılan açıklamada, "Bu sözler, Türkiye'nin Astana görüşmelerinde teröristlere hamilik ettiğini ve sadece işgal ve saldırganlık dilinde konuşabildiğini gösteriyor" şeklinde küstah sözler sarf etti.

KATİL ESED'DEN KÜSTAH TEHDİT

Kan emici katil Esed rejimince yapılan açıklamada katledilen binlerce Suriyeli hakkında açıklama yapılmazken bu hamlenin terörün yayılması için ivme olacağı ifade edildi. Başkan Erdoğan'ın sürekli dile getirdiği 'Bizim kimsenin topraklarında gözümüz yok' ifadelerini anlamamakta ısrar eden katil rejim terör örgütlerine yönelik operasyonu 'Türk işgali' olarak adlandırdı ve karşılık vereceğini ima etti.

TOPRAKLARINI GERİ İSTEMİŞTİ

Katil Esed, Suriye topraklarını işgal eden PKK/PYD için askeri operasyonu masaya yatırmış, "Topraklarımızı geri istiyoruz. Toprakları teslim etmemeleri halinde, askeri yolla teslim almak zorunda kalacağız." ifadelerini kullanmıştı

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX