0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Kasım 2020 Salı 10:15:00 - Güncelleme:10 Kasım 2020 Salı 10:16:00

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan: Anlaşmayı basından öğrendim

Kaynak: DHA

ABONE OL

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Karabağ'daki savaşı sona erdirmek imzalanan anlaşmayı basından öğrendiğini açıkladı.

Azerbaycan'ın Karabağ'ın kalbi olarak nitelendirilen Şuşa'yı ele geçirmesinden saatler sonra Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Facebook üzerinden yayınladığı mesajla yenilgiyi kabul etti.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Karabağ'daki savaşı sona erdirmek imzalanan anlaşmayı basından öğrendiğini belirtti.

Rus medyasında yer alan habere göre, Ermenistan'ın hayati menfaatleri ve haklarına ilişkin her türlü adım ve eylemin 'kapsamlı istişarelere ve tartışmalara konu olması gerektiğini' söyleyen Sarkisyan, "Maalesef benimle bu belge üzerinde herhangi bir istişare veya görüşme olmadı, herhangi bir müzakereye katılmadım" dedi.

Etiketler : haydut ermenistan azerbaycan anlaşma sarkisyan paşinyan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX