0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Ekim 2020 Pazar 11:56:00 - Güncelleme:04 Ekim 2020 Pazar 11:58:00

Ermenistan, Azerbaycan'daki sivil yerleşimleri bombalıyor

Kaynak: AA

ABONE OL

Azerbaycan'dan yapılan açıklamada, Ermeni askerlerinin şehir ve köyleri bombaladığı bildirildi.

Ermeni askeri grupların, Azerbaycan’ın Gence şehrini, işgal altındaki Karabağ’da Fuzuli bölgesini, Ağdam ve Terter köylerini bombaladığı bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında, Ermeni askeri grupların, Azerbaycan'daki şehir ve köylere yönelik saldırılarını sürdürdüğü aktarıldı.

Açıklamada, "Ermeni askeri gruplar, Gence şehrini, Karabağ’da ise Fuzuli bölgesini, Ağdam ve Terter köylerini topçu ve roket atışlarıyla bombalıyor. Gence’ye yönelik saldırılar, Ermenistan topraklarından yapılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov da yaptığı açıklamada, "Ermenistan topraklarından Azerbaycan topraklarına yönelik gerçekleştirilen saldırılar, kışkırtmaya yöneliktir ve çatışma bölgesini genişletmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler : Ermeni askeri grupları Ermeni askerleri Ermenistan Ermenistan ordusu Azerbaycan Azerbaycan askerleri Azerbaycan köyleri Azerbaycan ordusu Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX