0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

Asi kedi Quilty

ABD’deki bir barınaktaki diğer kafesleri açan kedi Quilty, tecrit edildi. Olayın duyulmasının ardından Quilty'nin özgürlüğüne kavuşması için kampanya başlatılırken, hayvanı sahiplenmek isteyenler sıraya girdi. 

KAPILARI AÇIN ÇAĞRISI 

Teksas eyaletinin Houston kentindeki bir barınakta kalan 7 yaşındaki asi kedi Quilty’nin başı, sürekli diğer kedilerin kafeslerini açtığı için derde girdi. Bazen günde birkaç kez kafesleri açan ve barınak çalışanlarını canından bezdiren Quilty, en sonunda tecrit edildi. Yaşananların bir hayvansever tarafından sosyal medyada paylaşılması üzerine, kedinin serbest bırakılması için ‘#FreeQuilty’ etiketiyle bir kampanya başlatıldı. Çok sayıda kullanıcı, barınaktakilerin kapıları açmasını istedi.  

'LÜTFEN GELİN VE ONU ALIN'

Olayın büyümesi üzerine yönetim açıklama yapmak zorunda kaldı. Quilty'nin kendine hâkim olamadığını belirten yetkililer, “Utanması yok. Kedileri odaya salmayı seviyor, uslanmıyor. Defalarca kaçmayı denedi, bunu her seferinde başardı da. Ancak görevlilerle karşılaşınca odasına geri döndü.  Lüften gelip onunla tanışın ve onu evinize götürün” ifadelerini kullandı. Yapılan çağrının ardından çok sayıda hayvansever, Quilty'yi sahiplenmek için barınağa akın etti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX