0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Nisan 2020 Cuma 20:13:00 - Güncelleme:10 Nisan 2020 Cuma 20:20:00

Dünya Sağlık Örgütünden Türkiye'ye dayanışma övgüsü

Dünya Sağlık Örgütü'nün Türkiye Temsilcisi Pavel Ursu, Türkiye'nin koronavirüse karşı verdiği mücadele ile dünyaya örnek bir ülke olduğunu belirtti. Ursu, Türkiye'nin süreci şeffaf bir şekilde yürüttüğünü de ifade etti. Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Ghebreyesus, "Türkiye'nin COVID-19 konusunda sergilediği dayanışma tüm dünyaya örnek olmalı" dedi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ursu, Türkiye’deki salgınla ilgili test, vaka ve can kaybını içeren güncel rakamları değerlendirdi.

DSÖ Temsilcisi "Türkiye, tanı kapasitesi ve yeni tip koronavirüs ile mücadelede tedavi konusundaki muazzam çabaları sayesinde örnek bir ülke." ifadesini kullandı.

Ursu, "Türkiye bu süreci, vaka ve ölüm verilerini elektronik ortamdaki doğru paylaşımlarla şeffaf bir şekilde yürütmektedir." mesajını da paylaştı.

Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Ghebreyesus, "Türkiye’nin COVID-19 konusunda sergilediği dayanışma tüm dünyaya örnek olmalı" dedi.

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı komşu ve başka ülkelere (COVID-19) konusundaki katkılarından dolayı takdir ediyorum" dedi.

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus'nun açıklamarı şu şekilde:

"Türkiye’nin COVID-19 konusunda sergilediği dayanışma tüm dünyaya örnek olmalı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı komşu ve başka ülkelere (COVID-19) konusundaki katkılarından dolayı takdir ediyorum"

Etiketler : dsö örnek twitter türkiye temsilci
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX