0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:18 Ekim 2019 Cuma 11:07:00

'Dilber Ay’ı öldükten sonra rezil ettiler'

Dilber Ay'ın kızları, DNA testi için mezarın açılmasını istedi. Eşi İbrahim Karakaş da 'Miras derdine düştüler. Dilber Ay'ı öldükten sonra rezil ettiler' dedi.

Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan usta sanatçı Dilber Ay'ın çocukları miras yüzünden birbirine girdi. Nüfusta annesinin üzerine kayıtlı olmayan ve mirastan yararlanmak isteyen Ay'ın kızı Filiz, annesinin mezarını açtırmaya karar verdi. Dün sabah televizyonda bir programa telefonla bağlanan Filiz, nüfusta annelerinin üzerine kayıtlı olmadığını söyleyerek mirastan yararlanmak istediğini dile getirdi. Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş'ın mirastan kendilerine pay vermediğini belirterek annesinin mezarını açtıracağını söyledi. Sinirlerine hakim olmayan Filiz, canlı yayında bağırarak küfretmeye başladı. İbrahim Karakaş da, “Bu kızlar var ikinci gün miras derdine düştüler. Bunlar neyin peşinde anlayamadım. Ben acımı yaşayamadım. Önceleri baba diyorlardı şimdi abi diyorlar. Ben onlara öz babalarının yapmadığını yaptım. Hakkım zehir zıkkım olsun. Dilber Ay'ı öldükten sonra rezil ettiler” dedi. Dilberay'ın oğlu Ünal ise, “Bütün mirası onlara veririm ama annemin mezarını açtırmam” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX