0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ağustos 2020 Çarşamba 01:03:00 - Güncelleme:19 Ağustos 2020 Çarşamba 01:16:00

BM Genel Sekreteri Guterres: Mali Cumhurbaşkanı Keita ve kabine üyeleri derhal salıverilmeli

Kaynak: AA

ABONE OL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres: "Mali Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita ve kabine üyeleri derhal ve koşulsuz şekilde salıverilmeli" açıklaması yapıldı.

Mali'de askerin darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulunan BM Genel Sekreteri Guterres, "Mali Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita ve kabine üyeleri derhal ve koşulsuz şekilde salıverilmeli." şeklinde konuştu.

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Mali'de askeri müdahale ile ilgili, "Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita ve kabine üyeleri derhal ve koşulsuz şekilde salıverilmeli." ifadelerini kullandı.

NELER OLMUŞTU?

Mali'nin başkenti Bamako yakınlarındaki bir garnizondan sabah saatlerinde silah sesleri duyulmuş ve askeri araçların başkente ilerlediği öğrenilmişti. Ordunun 2 gruba ayrıldığı, isyancı askerlerin yanı sıra Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita'nın emriyle hareket edenlerin de olduğu ifade edilmişti.

Etiketler : mali bm cumhurbaşkanı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX