0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Haziran 2019 Cuma 16:50:00 - Güncelleme:21 Haziran 2019 Cuma 16:51:00

Birbirlerini öldürmeden önde kafalarına silah dayayıp selfie çektiler!

Hindistan'da başka bir adamla evlenen genç kadın eski sevgilisiyle birlikte intihar etti. Ölmeden önce kafalarına silah dayayıp selfie çeken iki gencin cesedi ormanda bulundu.

Hindistan'ınLilasar köyünde yaşayan 23 yaşındakikadın ve eski sevgilisikafalarına tabanca sayayıp çektikleri selfieden sonra birbirlerinin kafasına sıkarak intihar etti.

Yerel kaynaknaklar, Bhanwarlal Mundhan'ın ismi açıklanmayan genç kadınla uzun süre bir birlerini sevdiklerini ama kadının iki ay önce başka bir adam ile evlendiklerini söyledi.

Kaynaklardan edinilen bilgiye göre, intihardan önce genç kadınınMundhan'nın yaşadığı köye geldi.Çift daha sonra köyün yakının da bulunan bir ormanlığa gitti. Çiftkafalarına silah dayayıpfotoğrafçekti. Mundhan, bu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

KARDEŞİ POLİSE HABER VERDİ

Mundhan'ın olaydan önde kardeşini arayarak sevdiği kadınla intihar edeceğinisöylediği belirtildi.Ağabeyinin bu telefonu üzerine kardeşi polise başvurarak yardım istedi. Polis ertesi sabah genç çifti başlarından vurulmuş halde ormanlık alanda buldu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Mundhan ölümlerinden kimsenin sorumlu olmadığını dair bir video çektiği ortaya çıktı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX