0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Eylül 2020 Pazar 11:08:00 - Güncelleme:13 Eylül 2020 Pazar 12:12:00

Bakan Akar ve kuvvet komutanları Kaş'ta

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar Topçu Yüzbaşı Ertuğrul Aker'i anma törenine katılıyor. Bakan Akar, "İyi komşuluk ve diyalogdan yanayız" açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Antalya Kaş'ta Topçu Yüzbaşı Ertuğrul Aker'i anma törenine katıldı.

Bakan Akar açıklamasında, 'Her şeyin barış içinde gelişmesinden yanayız. Cumhurbaşkanımızın her zaman dediği gibi. Biz her zaman diyalogdan yanayız, siyasi çözümden yanayız. Ne gerekiyorsa yaptık, yapamaya da devam ediyor' dedi.

AKER VE ERDİL ANILDI

Bölgede görev yapan kahraman çavuşlar Mustafa Ertuğrul Aker ve Yusuf Ziya Erdil'in anma törenlerine katılan Akar ve komuta kademesi anıta çelenk bıraktı. Akar programın ardından vatandaşlarla selamlaştı ve sohbet etti.

YUNANİSTAN O NOKTADA KAYALIKLARI SİLAHLANDIRIYOR!

Akar ve komuta kademesinin ziyaret ettiği kritik noktada günlerdir hukuka aykırı biçimde Yunanistan'un kayalıkları silahlandırması tartışılıyordu.

Etiketler : Milli Savunma Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Yunanistan Doğu Akdeniz Topçu Yüzbaşı Ertuğrul Aker Ertuğrul Aker anma töreni
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX