0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Ekim 2020 Salı 09:44:00 - Güncelleme:06 Ekim 2020 Salı 09:51:00

Azerbaycan ordusu işgalci Ermenistan'a ait ana mühimmat deposunu imha etti

Kaynak: İHA

ABONE OL

Azerbaycan ordusu, Ballıca yakınlarında bulunan işgalci Ermenistan ordusuna ait ana mühimmat deposunu imha etti.

Azerbaycan ordusunun işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlar devam ederken, Ermenistan’a ait askeri hedefler Azerbaycan güçleri tarafından yok ediliyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Ermenistan’a ait 2 "Grad" roketatar sistemi, topları ve Ballıca’da bulunan merkezi mühimmat deposu imha edildiği belirtildi. Açıklamada, cephenin farklı yönlerinde yapılan çatışmalarda Ermenistan ordusuna ait 2 BM-21 "Grad" roketatar sisteminin ve 41. topçu alayı atış mevzilerindeki "Grad" roketatar sisteminin Azerbaycan Ordusu tarafından imha edildiği vurgulandı. Ayrıca 42. topçu alayını atış pozisyonunda bulunan D-20 topçu birlikleri ve personeli Azerbaycan birliklerinin nokta atışıyla imha edildiği bilgisi verildi.

NOKTA ATIŞIYLA, BALLICA’DAKİ MERKEZİ MÜHİMMAT DEPOSU İMHA EDİLDİ

Azerbaycan Savunma Bakanlığı’nın bir diğer açıklamasında ise, Azerbaycan ordusu tarafından nokta atışıyla imha edilen mühimmat deposunda Ermenistan ordusuna ait çok sayıda mühimmatın bulunduğu bildirildi.

Etiketler : Azerbaycan ordusu Azerbaycan MÜHİMMAT DEPOSU Ermenistan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX