0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ekim 2020 Cumartesi 12:40:00 - Güncelleme:24 Ekim 2020 Cumartesi 12:46:00

Azerbaycan ordusu ele geçirdi! Ermenistan güçlerine ciddi zayiat verildi

Kaynak: AA

ABONE OL

Azerbaycan ordusunun operasyonları gece boyunca Ağdere, Hocavend, Fuzuli, Hadrut ve Gubadlı yönlerinde devam ederken, işgalci Ermenistan güçlerinin birkaç destek noktasının imha edildiği, önemli iletişim hatlarının kontrol altına alındığı ve önemli tepelerin işgalden kurtarıldığı bildirildi.

Azerbaycan ordusunun, topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonların devam ettiği bildirildi.

AA'nın Azerbaycan Savunma Bakanlığı'na dayandırdığı habere göre, operasyonlar gece boyunca Ağdere, Hocavend, Fuzuli, Hadrut ve Gubadlı yönlerinde değişen yoğunlukta sürdü.

Azerbaycan ordusunun savunma hattına top ve havanlarla ateş açan Ermenistan güçlerine karşı açılan ateşle Hocavend, Fuzuli ve Gubadlı istikametlerinde ciddi zaiyat verdirildiği ifade edildi.

İşgalci Ermenistan ordusunun silah, mühimmat ve yakıt depolarının imha edildiği, Ermenistan güçlerinin bazı yönlerde geri çekildiği kaydedildi.

Azerbaycan ordusunun, Ermenistan güçlerinin birkaç destek noktasını imha ettiği, önemli iletişim hatlarını kontrol altına aldığı ve önemli tepeleri işgalden kurtardığı bildirildi.

Tüm cephe boyunca çatışmaların sürdüğü, durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu belirtildi.

Etiketler : Azerbaycan Azerbaycan ordusu Ermenistan Dağlık Karabağ Azerbaycan toprakları Azerbaycan Savunma Bakanlığı Fuzuli Ağdere Hocavend Azerbaycan haberleri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX