0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Eylül 2020 Cumartesi 15:04:00 - Güncelleme:05 Eylül 2020 Cumartesi 15:06:00

Amerika'da polis aracına giren keçi kesilen cezaları yedi

Kaynak: AA

ABONE OL

ABD'de ilginç bir olay yaşandı. Yaşanan olay polisin vücut kamerasına saniye saniye yansıdı. Aç kalan bir keçi, polis aracının kapısının açık olmasını fırsat bildi, araca girerek araçtaki resmi evrakları yedi.

ABD'nin Georgia eyaletinde, polis bir çiftliğe resmi evrak teslim ederken, polis aracına keçi bindi. Aracın içine giren keçi, resmi evrakların bir kısmını yedi. Araçtan zorlukla indirdiği keçiden evraklarını yarısı çiğnenmiş olarak kurtaran polisin vücut kamerası tüm olayı görüntüledi.

Douglas ilçesi Şerif Bürosu'nda çalışan kadın polis, çiftlik içinde bulunan bir eve evrak götürdü. Polis aracının kapısını açık bırakan polis, eve doğru yürürken araca bir keçinin girdiğini gördü. Aracına geri dönen polis, keçiyi aracın içinde resmi evrakları yerken buldu. Araçtan zorlukla indirdiği keçiden evraklarını yarısı çiğnenmiş olarak kurtaran polisin vücut kamerası tüm olayı görüntüledi.

Etiketler : abd keçi resmi evrak
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX