0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Nisan 2020 Cumartesi 09:54:00 - Güncelleme:11 Nisan 2020 Cumartesi 09:54:00

ABD, Kawtharani'nin başına 10 milyon ödül verecek

Kaynak: IHA

ABONE OL

ABD Dışişleri Bakanlığı, Irak'taki Hizbullah'ın üst düzey komutanı Muhammed el-Kawtharani hakkında bilgi verenler için 10 milyon dolar ödül verileceğini açıkladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Hizbullah’ın Irak kolu lideri Muhammed el-Kawtharani hakkında ABD ile bilgi paylaşımı yapacak olan kişi ve kişilere 10 milyon dolar ödül verileceğini açıkladı. Ödülün Kavtarani’nin faaliyeti, bağlantıları ve tanıdıkları hakkında bilgi verilmesi karşılığında verileceği duyuruldu.

Muhammed el-Kawtharani’nin daha önce öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani tarafından organize edilen İran’la ilişkili grupların siyasi koordinasyonunu devraldığı belirtilen açıklamada Kawtharani’nin, ABD’nin diplomatik temsilciliklerine saldırı düzenlemek ve organize suç şebekesi kurmakla suçlanan grupları koordine ettiği ve yerel terör grupları dahil olmak üzere Hizbullah’ın Irak’taki çalışmalarını ve varlığını ilerlettiği açıklandı.

Etiketler : Hizbullah ABD Kawtharani 10 milyon dolar dış politika güvenlik iran orta doğu dünya
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX